Patiënttevredenheid – Huisartsenpraktijk 't Weeshuis – Nijmegen
't Weeshuis

Huisartsenpraktijk voor wijkgerichte zorg in de benedenstad en stadscentrum.

Huisartsenpraktijk 't Weeshuis Begijnenstraat 29 6511WN Nijmegen

Patiënttevredenheid

Als huisartsenpraktijk ligt onze focus op het verlenen van de juiste zorg. Dat is waar ons hart ligt en waarvan we hopelijk ook uitstralen dat we dit heel graag doen! Veelal met het gewenste resultaat; u als patiënt voelde zich gehoord en u heeft de zorg gekregen die medisch gezien verantwoord is.

Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. Het is alleen in de hectiek van de dag niet altijd makkelijk om deze in beeld te krijgen.

Of om ze te herkennen als terugkerende pijnpunten.

 Daarom zijn we sinds een aantal maanden begonnen met het vragen van feedback aan u, middels de “foursmiley’s paal”. Dit is, zoals de naam al doet vermoeden, een paal met daarop 4 gezichtjes. Elke 2 weken stellen we u een vraag die u kunt beantwoorden door voor de groene gezichtjes te kiezen, als u tevreden bent, of voor de rode gezichtjes als u niet tevreden bent. Om te specificeren waarmee u niet tevreden bent volgt vaak nog een vraag. En u kunt ook altijd open feedback toevoegen.

 De vragen herhalen zich soms ook, zodat we kunnen meten of er vooruitgang zit in onze kwaliteit als huisartsenpraktijk. De locatie van de paal wisselt binnen onze praktijk.

Resultaten zullen we soms delen op het wachtkamerscherm of via onze pagina’s op Facebook en Instagram.

 Wij hopen dat u ons van zowel positieve als negatieve feedback wilt voorzien, zodat wij onze kwaliteit kunnen blijven verbeteren!