Inschrijven – Huisartsenpraktijk 't Weeshuis – Nijmegen
't Weeshuis

Huisartsenpraktijk voor wijkgerichte zorg in de benedenstad en stadscentrum.

Huisartsenpraktijk 't Weeshuis Begijnenstraat 29 6511WN Nijmegen

Inschrijven

LET OP: De huisartsenpraktijk is geopend voor patiënten die in ons postcode gebied (6511 en gedeelte 6541) wonen.

Bekijk via onderstaand link of u binnen ons postcode gebied valt!

https://drive.google.com/open?id=1ZYpfWowr_lBd_KYao7nZLjSofYHl38X6&usp=sharing

  • Wanneer u zich inschrijft vragen wij u het onderstaande inschrijfformulier en toestemmingsformulier LSP  ( uitwisseling medische gegevens) volledig in te vullen in BLOKLETTERS, u kunt zich met deze formulieren aanmelden aan de balie. In verband met de privacywet dienen wij uw legitimatie bewijs te controleren aan de balie. Denkt u eraan ook uw verzekeringspas mee te nemen. De door u ingevulde gegevens zullen vertrouwelijk worden verwerkt, uitsluitend ten behoeve van de administratie van Huisartsenpraktijk ’t Weeshuis.
  • U kunt pas een afspraak plannen wanneer uw medisch dossier van de oude huisarts bij ons is verwerkt. Belt u zelf ook hiervoor uw huisarts, dit versnelt het proces.

 

Onderstaand het inschrijfformulier en LSP formulier, deze allebei invullen in BLOKLETTERS!!!

 inschrijfformulier patienten Nederlands

inschrijfformulier patienten Engels

 

Toestemming uitwisselen medische gegevens (LSP)

Onze praktijk is aangesloten op de beveiligde communicatie structuur met andere zorgverleners; het Landelijke Schakelpunt (LSP). Dit wordt ook wel het elektronisch patiëntendossier genoemd. Via dit beveiligde netwerk sturen wij recepten naar de apotheek. Tevens biedt het LSP de mogelijkheid de belangrijkste gegevens uit uw dossier in te zien door de dienstdoende huisarts op de huisartsenpost. Dit kan medische fouten voorkomen.

Bij de inschrijving in onze praktijk wordt u gevraagd, of u toestemming geeft om uw dossier open te stellen voor deze communicatie. Mocht u niet willen dat uw gegevens zijn in te zien dan kunt u dit aangeven. We sluiten uw dossier dan af van communicatie met de huisartsenpost.

Meer informatie hierover zie www.vzvz.nl